Knit and Sew

eCount


 
eCount, de electronische toerenteller voor bijna alle breimachines.


eCount voor Brother breimachines
eCount voor Silver Reed, KnitMaster, Empisal breimachines
eCount voor Silver Reed, KnitMaster, Empisal breimachines
eCount voor Superba, White, Singer, Phildar breimachines

eCount heeft twee toerentellers: boven een teller met 4 cijfers en onder een teller met 2 cijfers en een tweekleuren LED lampje.


De gebruiker kan de bovenste teller configureren voor omhoog of omlaag tellen. Zo kan eCount vrijwel iedere (mechanische) toerenteller vervangen. U kunt de individuele cijfers veranderen met de knopjes boven de cijfers.

De onderste telle telt alleen omlaag. U kunt deze teller gebruiker voor handelingen die om de n toeren moet worden gedaan. U kunt de individuele cijfers van de onderste teller veranderen met de knopjes rechts nast de cijfers.

De tweekleuren LED licht op als een teller programma klaar is; als de bovenste teller nul wordt of als de onderste teller nu wordt.


eCount wordt geleverd met een hulpprogramma dat draait op de PC. Het eCount hulpprogramma kan de waardes van de tellers instellen en werkt de tellers die op het scherm staan bij als deze veranderen.

eCount heeft een ingebouwde Screenlink. Hiermee kunt u uw breimachine met DesignaKnit verbinden voor interactief breien. eCount werkt met iedere breimachine. eCount is ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met Brother en Silver Reed niet electronische breimachines. Een variant voor Superba, Singer, White en Phildar models is ook beschikbaar. Het verschil is de manier waarop de teller is vastgemaakt aan de breimachine.

Voor verkoop vragen neem a.u.b. contact op met IBB

 

Last Modification: Apr 2, 2017 (c) Copyright 2000-2017, Jos Timmermans