Knit and Sew

DesignaKnit & Vista


  De laatste tijd komen er steeds meer gebruikers, die Windows Vista draaien op hun computer. DesignaKnit werkt onder alle 32 bit versies van Windows Vista.

Als u een nieuwe computer koopt die Windows Vista draait of overweegt over te stappen op Windows Vista, is het goed kennis te nemen van onderstaande ervaringen.

Op computers die gebaseerd zijn op Windows NT (Windows NT4, Windows 2000, Windows XP en Windows Vista) worden DesignaKnit dongles niet ondersteund. DesignaKnit 7 gebruikers kunnen overstappen op de CD versie van DesignaKnit 7. Voor lagere versies van DesignaKnit is een upgrade naar DesignaKnit 7 het enige alternatief.

Tijdens de installatie van levens op computers die Windows 2000, Windows XP of Windows Vista draaien moet u voldoende geduld betrachten. Het kost behoorlijk wat tijd om een leven over te zetten van de diskette naar de harde schijf. Op Windows XP/Vista kan dit oplopen tot 10 minuten!. Tijdens het overzetten van een leven naar de harde schijf lijkt het alsof uw computer hangt. Over het algemeen is dat niet zo. U kunt controleren of het overzetten nog bezig is door de kijken of het lampje van het diskette station nog brandt. Ook zult u het geluid horen van het positioneren van de kop op de diskette. Wat u vooral NIET moet doen is de diskette eruit halen terwijl het lampje van het diskette station brandt. Dit kan breschadiging van de setup diskette tot gevolg hebben.

Gebruikers van Silver Reed breimachines wordt geadviseerd om tijdens het breien zo min mogelijk andere programmas te draaien (bij voorkeur geen). U zult ook zien dat het processor gebruik oploopt tot 100%. Dit is normaal als u aan het breien bent. DesignaKnit gebruikt alle beschikbare processor tijd om te zorgen dat zodra een naald geselecteerd moet worden, dit ook daarwerkelijk meteen gebeurt. Dit is om fouten in patronen te voorkomen. Uitleg over hoe Silverrred breimachines werken kunt u hier vinden.
 

Last Modification: Jul 31, 2010 (c) Copyright 2000-2010, Jos Timmermans